Monster Magnet a Szigeten

A szervezők nyilvánosságra hozták az idei Sziget fesztivál fellépői közül a legfontosabbakat: lesz Muse, Iron Maiden, Kasabian, Danko Jones és Papa Roach.
Ha valaki kimegy az idei Szigetre – azt mondjuk: 300 ezren leszünk -, nem fog csalódni. A világot körbekoncertező celebek között itt lesz a pop kokakólája, a Muse, a kikerülhetetlen Iron Maiden és a díjakkal körüludvarolt, és persze fantasztikus Kasabian, a Sziget talizmánja, a Faithless, meg egy pár kakukktojás (Subsonica,Enter Shikari, Gentleman), akik előtt, közben és után pólót és koktélt lehet vásárolni. A környező országok kisebb, ám fejlődő fesztivál-felhozatalával összehasonlítva a Sziget erősnek és exkluzívnak tűnik, és még erősebb meg exkluzívabb lehet, ha sikerül betümni az itt-ott tátongó réseket.

Nem nagyon akarunk senkit felpiszkálni – de persze akarunk -, ám ha valaki csak egyeten napra megy ki, válassza azt a napot, amikor a Monster Magnet játszik. A Monster Magnet az egyik legstílusosabb tahó dolog, ami a popkultúrában történt, előbb született, mint Tarantinotól a Halálbiztos és ütőképesebb, mint Machine Girl, plusz diszkrét pornó, ami ugye szintén képtelenség. A MM fellépésére nem volt sok esély, mert Dave Wyndorf egy pár évvel ezelőtt majdnem felszámolta magát, de most mégis megvannak mind, reméljük.

Wan2 | 2010-március-23, 21:31
Facebook Kommentfal