Emeljük a téteket!

Tovább folytatják a haiti katasztrófa áldozatait segítő missziójukat a popkultúra legismertebb arcai. Ezúttal a Daft Punk, a Vampire Weekend, a Fleet Foxes, a The Strokes és a Cat Power csatlakozott a karitatív mozgalomhoz.
Daft Punk legófigurák 1900 dollárért? Vampire Weekendes tornazsák 82 dollárért? Esetleg egy Fab Moretti, a The Strokes dobosa által kipingált pénztárca 147 dollárért? Licitálni és a téteket emelni természetesen csak a jó ügy érdekében szabad. A brazil alter rock zenekar, a Little Joy egyik tagjának, Binki Shapironak köszönhetően most bárki bűntudat nélkül élheti ki aukciós szenvedélyeit a Bidding For Good honlapon , ahol március 27-ig sztárelőadók árverezik el kedvenc tárgyaikat, hogy adományokat gyűjtsenek a januári haiti földrengés károsultjainak. A Grizzly Beares Ed Droste 1150 dollárért például azt a gitárt bocsátja árverésre, melyen megtanult játszani, de versenybe szállhatunk még jelentős összegekért Devendra Banhart és Spike Jonze rajzaiért, Jenny Lewis vászonszatyráért és Norah Jones polójáért is. A jótékony liciten összegyűjtött pénz az Artists For Peace And Justice szervezeten keresztül Haitiba vándorol majd. Az akció részleteit, valamint a kiárusított tárgyaket és Haiti újraépítéséért harcoló művészeket a www.biddingforgood.com-on és a www.craftsforacause.tumblr.com-on ismerhetitek meg.

Eközben a manchesteri James zenekar közzétette készülő dupla lemezének, az április 5-én megjelenő The Night Before-nak tracklistjét, de a brooklyni indie zenekar, a Matt Berninger és a Dessner-testvérek irányította The National is bemutatta, milyen számok fognak szerepelni május 10-ére várható High Violet-albumukon. A James nyolc számból álló későesti balladagyűjteményt tavasszal a The Morning After ikeralbum követi.

James – The Night Before (tracklist)
1. It’s Hot
2. Crazy
3. Ten Below
4. Porcupine
5. Shine
6. Dr. Hellier
7. Hero
8 All My Letters
The National – High Violet
1. Terrible Love
2. Sorrow
3. Anyone’s Ghost
4. Little Faith
5. Afraid Of Everyone
6. Bloodbuzz Ohio
7. Lemonworld
8. Runaway
9. Conversation 16
10. England
11. Vanderlyle Crybaby Geeks
Címkék:
Wan2 | 2010-március-16, 17:29
Facebook Kommentfal