Brandon Flowers & Lady Gaga & Lil Wayne – Magányos rendbontók

Brandon Flowers a The Killers frontembere szólólemezén dolgozik, Lady Gaga a színpadon szeretne felfordulni, Lil Wayne a börtönben is bontja a rendet.
A világ legnépszerűbb praktizáló mormonja egy rövid időre félretette The Killers-szes gondolatait, hogy egy önálló albumon dolgozzon. Brandon Flowers első szólólemeze őszre várható, és a Flamingo cím alapján arra következtetünk, hogy a visszahúzódó énekes nem szabadult meg a Killers-ben magára szedett tollaktól. Az album kidolgozásában három producer is részt vesz: a korábban Madonnával együtt dolgozó és a remekművét, a Day&Age-t produceráló Stuart Price ismét Flowers munkáját segíti majd, de a Bob Dylan és a U2 oldalán is feltűnt Daniel Lanois, valamint Brendan O’Biren, Neil Young és Bruce Springsteen egykori producere is részt vesz a projektben. Flowers eddig két szám címét hozta nyilvánosságra. Az egyik a Hard Enough címet viseli, a Welcome To Fabulous Las Vegasban pedig a Killers énekesét a Rilo Kiley énekesnője, Jenny Lewis kíséri. A Flamingoval Brandon Flowers 2011-ben világkörüli turnéra indul, és reméljük a világ legnagyobb fesztiváljait érintő turnéjának keretében hozzánk is elzarándokol majd.

Lady Gaga sosem volt csapatjátékos, viszont nem szeretne magányosan meghalni. Az egész életében a nyílvánosságon erőszakot tevő poptrash díva halálát már sokan lejátszották fejben, most azonban maga Lady Gaga is beszállt a játékba.

Nem nyaralás közben akarok meghalni, hanem a színpadon a rajongóim szeme láttára.

Egyelőre erre még nem kell számítania a Lady Gaga és antiGaga rajongóknak, hiszen a művésznő éppen nyaral. Legutóbb állítólag egy rosszhírű berlini lokálban látták lazítani és pózolni rajongói társaságában. Reméljük, a Berghain klub hardcore szexpincéjében egyetlen rajongó sem lelte halálát a Gaga extázisban.

Gagához hasonlóan Lil Wayne sem bír magával. A jelenleg börtönben pihenő audiotune gengszter tiltott holmikat rejtegetett a cellájában egy aluminium chipses zacskóba csomagolva. Az Mp3 töltőből és fülhallgatóból álló csempészárút a smasszerek elkobozták Waynetől, aki a lejátszót rejtegető fegyenctársával együtt büntetésre számíthat.

Címkék:
Wan2 | 2010-május-14, 13:57
Facebook Kommentfal